El 30 de diciembre despedimos el año con una práctica para la felicidad.

30.12.2019

Sesión de Kōan con Carme Mompó: Libérate De Las Trampas De Tu Mente Y Construye La Vida Que Deseas.


El 30 de diciembre de 20 a 21:30h Carme Mompó estará en Kōan Club ofreciéndonos algunas ideas y propuestas para acompañarnos en el encuentro de la verdadera felicidad.

Una sesión con preguntas Kōan que nos abren la posibilidad de mirar en nuestro interior y cerrar el año con gratitud. Un espacio para dejar ir creencias limitantes y empezar el 2020 con nuevos horizontes en nuestra mente.


Connecta amb la teva capacitat de ser feliç.

S'apropa el final d'any. Moment de reflexionar, de fer inventari del que ens ha dut el 2019, d'allò que hem après i d'allò que ja no servia i hem deixat anar. Moment de posar sobre la taula nous projectes i desigs per a l'any que tenim tot just per estrenar.

I què desitjo jo per al 2020?

La ment comença a disparar mil i un desigs que aparenten oferir-me una vida millor: una relació de parella harmoniosa, una casa bonica, un treball que m'agradi, un bon estat físic, que les persones que estimo es trobin bé... Però, què busco darrera aquests desigs? Darrera de tota la varietat de coses per desitjar que ens ofereix el mon, el que volem és un desig que ens uneix a totes les persones: diguem-li felicitat, benestar, sensació de que tot està bé, pau... Diguem-li com vulguem, però el que busquem amb cada decisió de la nostra vida és això que sentim en el cor quan contemplem una posta de sol, quan escoltem la rialla d'un nadó o el soroll de les onades del mar...

Sí, just aquest és el meu desig per al 2020 i per a cada instant de la meva vida. Vull ser feliç. Vull sentir-me estimada. Vull sentir-me adorable, plena, en pau amb la Vida!

Quantes i quants de vosaltres voleu el mateix?

I em direu: molt bé, Carme, això és molt bonic, però ja ens diràs com podem aconseguir això en un mon com el que vivim?

I jo us respondré: la Carme no sap com es fa per ser feliç. Però hi ha una part de mi i de vosaltres que sí ho sap. És una part que parla molt fluixet, que xiuxiueja a cau d'orella i que no acostuma a repetir les coses dues vegades. Una part de nosaltres que sap el camí per ser feliç en cada situació de la nostra vida. Una part que acostumem a tenir oblidada quan ens deixem dur per les aparents mil i una exigències i requeriments del nostre dia a dia.

Voleu aprendre a deixar lliure el camí per escoltar la veu que ens parla des del silenci?

A través d'una mirada honesta i amorosa, lliure de judicis, t'acompanyo a connectar amb les teves potencialitats i els teus propis recursos per ser més feliç i aconseguir allò que realment vols a la vida, el teu propòsit més profund. Et podràs conèixer millor, aprendràs a estimar les teves llums i les teves ombres; i descobriràs un espai dins teu que sempre està disponible: el benestar, la pau, el perdó, l'amor incondicional que t'abraça a cada moment.

Carme.

Facilitant la connexió a la Vida

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar